Kulutusluotto mahdollistaa arjen hankinnat sekä yllättävät menot

Kulutusluotto on nimensä mukaisesti lainaa, jota myönnetään kulutustarkoitukseen. Lendon avulla saat haettua kulutusluottoa, kun tarvitset lainaa uutta hankintaa varten tai arjen menoihin.

  • Kulutusluotto 500 – 60 000 euroa

  • Maksuton hakemus, joka ei sido mihinkään

  • Yhdellä hakemuksella tarjouksia jopa 21 pankilta ja luotonantajalta

Täytä maksuton hakemus ja vertaile saamiasi kulutusluottotarjouksia!

vuotta
Arvioitu kuukausierä
99.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 6.30 % ja todellinen vuosikorko 6.49 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 14 287 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja.

Mihin tarkoitukseen kulutusluottoa voi hakea?

Kulutusluotto on kätevä elämäntilanteen vaatimiin menoihin ja yleisiin kulutuksen kohteisiin tai silloin, kun lainan käyttötarkoitus on konkreettisempi. Esimerkkejä tästä voivat olla vaikkapa ajokortin maksaminen, kodinkoneiden hankinta tai jokin muu suurempi investointi. Kulutusluotto auttaa myös yllättävien menojen rahoittamisessa. Jos silmälasit rikkoutuvat tai lemmikki sairastuu, auttaa kulutusluotto hädän hetkellä.

Kuinka vakuudeton kulutusluotto eroaa vakuudellisesta kulutusluotosta?

Kulutusluotto voi olla vakuudellinen tai vakuudeton laina. Vakuudellisessa lainassa pankki tai luotonantaja edellyttää hakijalta vakuutta tai takaajaa, jotta voi myöntää lainan. Vakuudella tarkoitetaan panttia, joka on asetettu lainan vakuudeksi. Vakuudeksi käy esimerkiksi asunto-osake, kiinteistö tai muu omaisuus. Takaaja on puolestaan henkilö, joka lupautuu hakijan puolesta pankille tai luotonantajalle vastuuseen hakijan velasta. Vakuudeton kulutusluotto on joustava, koska lainan saaminen ei edellytä vakuuksia.

Lendon kautta voi hakea ainoastaan vakuudetonta kulutusluottoa ja näin ollen sinun ei tarvitse miettiä mahdollisia takaajia tai vakuutta lainallesi.

Kuinka paljon voin saada kulutusluottoa?

Lendon kautta haettava kulutusluotto voi olla suuruudeltaan 500 – 60 000 euroa. Välitysyhtiönä emme kuitenkaan itse myönnä sinulle kulutusluottoa, vaan kilpailutamme hakemuksesi ja tuomme nähtävillesi pankkien sekä luotonantajien laskemat kulutusluottotarjoukset. Nämä on laskettu yksilöllisesti hakemuksessasi olevien tietojen perusteella. Hakijan taloudellinen tilanne ja lainan takaisinmaksukyky vaikuttavat siihen, kuinka todennäköistä on saada kulutusluotto haetulla lainasummalla.

Kuinka kulutusluotto haetaan?

Kulutusluotto on helppo hakea Lendon kautta. Aloita hakemuksen täyttö, ilmoita pyydetyt tiedot ja vertaile kulutusluottoja. Saat siis haettua kulutusluottoa yhdeltä istumalta, vaivatta ja nopeasti. Jätettyäsi hakemuksen kilpailutamme sen saman tien yhteistyökumppaniemme kesken, jotka laskevat mahdolliset kulutusluottotarjoukset hakemuksessasi ilmoittamiesi tietojen perusteella. Voit läpikäydä saamasi tarjoukset ja valita niistä parhaan. Hakemuksen kokonaiskäsittelyaika on 24 tuntia, jossa ajassa kaikki pankit ja luotonantajat ovat käsitelleet hakemuksesi. Ensimmäiset tarjoukset ovat kuitenkin nähtävissä jopa minuuttien kuluessa hakemuksen lähetyksestä. Kulutusluottohakemus on maksuton eikä sido mihinkään.

Milloin kulutusluotto maksetaan tililleni?

Kulutusluottosopimus on aina hakijan ja lainatarjouksen tehneen pankin tai luotonantajan välinen. Kulutusluoton maksuaikataulu vaihtelee yhteistyökumppanimme mukaan ja siihen vaikuttaa hakemuksen kokonaisprosessi niin hakijan kuin yhteistyökumppanimmekin puolelta. Kun sopiva kulutusluotto on löytynyt lainapalvelumme kautta, sinun tulee allekirjoittaa valitsemasi luotonantajan lainasopimus, jotta kulutusluotto voidaan maksaa tilillesi. Allekirjoituksen jälkeen kulutusluoton maksuaikataulu on pankin tai luotonantajan mukaan tyypillisesti 1–3 pankkipäivää. Huomaa kuitenkin, ettei Lendo voi vaikuttaa yhteistyökumppaniemme hakemuskohtaisiin käsittelyihin, joten tapauskohtaisia eroja saattaa olla.

Kuka voi hakea kulutusluottoa?

Kulutusluotto voidaan myöntää henkilölle, joka on vähintään 20-vuotias ja jolla on kuukausittaisia palkka- tai eläketuloja. Hakijalta edellytetään myös moitteetonta raha-asioiden hoitoa ilman maksuhäiriömerkintää. Maksuhäiriömerkintä on este lainan saannille eikä kulutusluottoa voi silloin hakea kauttamme.

Näin palvelumme toimii

Apply

1.Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Bank icon

2. Useita lainatarjouksia

Lainatarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi lainatarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Scale icon

3. Vertaa lainoja

Vertaile lainatarjouksia ja valitse sinulle sopivin.

Usein kysytyt kysymykset

Lisää lainapalvelustamme

Yhdistä lainat

Lendo auttaa sinua yhdistämään nykyiset lainasi ilmaiseksi.

Lue lisää lainojen yhdistämisestä
Lainojen kilpailuttaminen

Lainojen kilpailuttaminen on helppoa – teet yhden hakemuksen lainapalveluumme, minkä jälkeen välitämme sen puolestasi kaikille yhteistyökumppaneillemme.

Lue lisää lainojen kilpailutuksesta
Autolaina

Lendon kautta voit hakea vakuudetonta lainaa koko auton arvon edestä jopa 60 000 euroon saakka.

Lue lisää autolainasta
Remonttilaina

Lendon avulla rahoitat kotisi remontin nopeasti, kun teet hakemuksen palveluumme.

Lue lisää remonttilainasta
Matkalaina

Ennen kun päätät ottaa matkalainaa tulevaa matkaa varten, on aina kannattavaa vertailla saatavilla olevia lainoja.

Lue lisää matkalainasta
Yhteistyökumppanit

Lendon yhteistyökumppaneina on vain luotettavia pankkeja ja luotonantajia.

Lue lisää kumppaneistamme