Autolaina jopa 60 000 euroon saakka

Olisiko työmatkallasi järkevintä käyttää omaa autoa tai onko nykyinen autosi tullut tiensä päähän? Autolaina mahdollistaa ajoneuvon rahoituksen ja uusi auto voi olla käytössäsi vielä saman päivän aikana.

 • Vakuudeton autolaina 500 – 60 000 euroa

 • Maksuton hakemus, joka ei sido mihinkään

 • Tarjouksia jopa 21 pankilta ja luotonantajalta

 • Vastaus jopa 1 minuutissa

Täytä Lendon maksuton lainahakemus ja vertaile autolainoja!

vuotta
Arvioitu kuukausierä
99.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 6.30 % ja todellinen vuosikorko 6.49 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 14 287 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja.

Mikä on autolaina?

Autolaina on perinteisesti tarkoittanut lainaa, jonka vakuutena on auto. Vakuudella tarkoitetaan, että auto on pantattu lainalle. Auton hankkiminen ei kuitenkaan edellytä vakuutta, sillä Lendon kautta voit hakea vakuudetonta autolainaa koko auton arvon verran jopa 60 000 euroon saakka.

Kuinka autolaina haetaan Lendon kautta?

Autolaina haetaan Lendon lainavertailupalvelun kautta helposti yhdellä hakemuksella, joka tavoittaa useita eri pankkeja ja luotonantajia. Saat tarjoukset jopa muutamassa minuutissa, minkä jälkeen voit vertailla lainatarjouksia ja valita niistä itsellesi parhaiten sopivan autolainan. Hakemuksen tekeminen ei sido sinua mihinkään, ja voit vertailla lainatarjouksia rauhassa löytääksesi mieluisimman rahoituksen autollesi.

Asiakaspalvelumme auttaa mielellään lainanhakuun liittyvissä kysymyksissä.

 • Tee autolainahakemus Lendon lainanvertailupalvelussa. Valitse lainan käyttötarkoitukseksi ”auto”.

 • Vastaanota lainatarjoukset vuorokauden kuluessa.

 • Vertaile lainatarjouksia autollesi.

 • Valitse mieluisin autolainatarjous.

Kuinka paljon voin saada autolainaa?

Se, kuinka paljon voit saada autolainaa, riippuu taloudellisesta tilanteestasi ja kyvystäsi maksaa laina takaisin. Luotonantajat tekevät sisäisen riskiarvion hakemuksesi tietojen perusteella ja laskevat mahdolliset lainatarjoukset. Lendon kautta voit hakea autolainaa jopa 60 000 euroon saakka.

Miksi vertailisin autolainoja?

Autolainojen korko vaihtelee eri pankkien ja luotonantajien välillä. Ilman vertailua on vaikeaa selvittää, mikä luotonantaja tarjoaa sinulle edullisinta autolainaa. Lainaehdoissa voi myös olla suuriakin eroja erilaisten lainanhakukriteereiden vuoksi.

Millaisella korolla voin saada autolainaa?

Jokainen pankki ja luotonantaja laskee erikseen koron lainatarjoukselle niiden omaan riskiarviointiinsa perustuvan luottoluokituksen mukaan. Kun olet tehnyt lainahakemuksen palveluumme, saat mahdolliset lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme ja pääset vertailemaan eri lainatarjousten korkoja.

Seuraavat tekijät voivat vaikuttaa korkoon:

 • Työsuhteesi : Jos sinulla on kokopäiväinen ja vakituinen työ, sinulla on mahdollisuus saada autolaina paremmalla korolla kuin silloin, jos olet osa-aikaisessa tai määräaikaisessa työsuhteessa.

 • Rinnakkaishakija : Pankeille on pienempi riski lainata rahaa, kun lainakustannuksia on jakamassa kaksi henkilöä. Tämä antaa mahdollisuuden tarjota alhaisempaa korkoa. Rinnakkaishakijaksi hyväksytään ainoastaan samassa taloudessa asuva avo- tai aviopuoliso.

 • Siviilisääty : Luotonantajat katsovat, että olet vakaammassa taloudellisessa tilanteessa, mikäli sinulla on taloudessa avo- tai aviopuoliso jakamassa elinkustannuksia. Tämä voi vaikuttaa myönteisesti lainatarjoukseen.

Hae vakuudeton autolaina Lendon lainavertailupalvelussa niin näet, millaisella korolla voit saada lainaa.

Näin palvelumme toimii

Apply

1.Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Bank icon

2. Useita lainatarjouksia

Lainatarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi lainatarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Scale icon

3. Vertaa lainoja

Vertaile lainatarjouksia ja valitse sinulle sopivin.

Usein kysytyt kysymykset

Lisää lainapalvelustamme

Lainojen kilpailuttaminen

Lainojen kilpailuttaminen on helppoa – teet yhden hakemuksen lainapalveluumme, minkä jälkeen välitämme sen puolestasi kaikille yhteistyökumppaneillemme.

Lue lisää lainojen kilpailutuksesta
Yhdistä lainat

Lendo auttaa sinua yhdistämään nykyiset lainasi ilmaiseksi.

Lue lisää lainojen yhdistämisestä
Kulutusluotto

Lendon avulla saat haettua kulutusluottoa, kun tarvitset lainaa uutta hankintaa varten tai arjen menoihin.

Lue lisää kulutusluotosta
Remonttilaina

Lendon avulla rahoitat kotisi remontin nopeasti, kun teet hakemuksen palveluumme.

Lue lisää remonttilainasta
Matkalaina

Ennen kun päätät ottaa matkalainaa tulevaa matkaa varten, on aina kannattavaa vertailla saatavilla olevia lainoja.

Lue lisää matkalainasta
Yhteistyökumppanit

Lendon yhteistyökumppaneina on vain luotettavia pankkeja ja luotonantajia.

Lue lisää kumppaneistamme